BEACHCLUB VIEW

Wanneer je omgeven bent door de natuurpracht van het strand en de zee, kun je niet anders dan je hierdoor laten inspireren. Het gebruik van veel natuurlijke materialen, maakt onze strandclub extra warm, sfeervol en gezellig. En op onze kaart vind je (h)eerlijke gerechten terug, met respect voor natuur, mens en dier. 

zee
Beachclub View interieur - 2

ONZE VISIE

Ons gastvrije team omringt je met goede zorgen, zodat je heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van elkaar, van de prachtige aanblik op de omgeving en van een lekker hapje en/of drankje. Relaxed genieten; daar gaan we voor!

Let’s celebrate life! 

haard2

 

OOK VOOR EVENTS EN FEESTEN

Voor kleinere en grotere groepen organiseren we ook evenementen. Wil je graag op onze schitterende locatie een bedrijfsfeest, vergadering, receptie, familiefeest, verjaardag, jubileum, huwelijk,… organiseren?

Feest bij View
Metz at the beach 1

Wij staan voor je klaar en kunnen jouw feest van a tot z regelen; van aankleding tot zandstrand. Bij ons geen kant-en-klare formule maar een aanpak op maat, zodat jouw event écht een succes wordt! Indien je dat wenst, maken we een prijs op afkoop; dan weet je van tevoren waar jij je aan mag verwachten.

ONS MENU

Vers, kwaliteit en smaak… dat is waar het op onze kaart om draait. Geniet van een heerlijk stukje Black Angus Ribeye uit onze eigen droogkast. Proef onze Tante Door kip; 100% Hollandse antibiotica vrije kip, uit ruime stallen in de Achterhoek.  Laat je verrassen door onze innovatieve, luxe Burgers & Buytenlui Burgers… Bekijk ons menu.

Zeetong
Mosselen

SEIZOENSGERECHTEN NAAST DE KAART

Onze chef laat zich graag inspireren door seizoensproducten. Die zitten barstensvol met smaak en brengen het beste van de natuur op je bord. Vraag ons gerust naar onze specials naast de kaart!